Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Anhui Qianshan Yongxing Special Brush Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η ειδική Co. βιομηχανίας βουρτσών Yongxing, ΕΠΕ, κομητεία Qianshan, επαρχία Anhui, καθιερώθηκε το 2006 και βρίσκεται στην πόλη Yuantan, κομητεία Qianshan, η βάση παραγωγής της κινεζικής βιομηχανίας βουρτσών - «διασυνοριακό βιομηχανικό πάρκο ηλεκτρονικού εμπορίου βιομηχανίας βουρτσών της Κίνας». Είναι μια περιεκτική έρευνα και μια ανάπτυξη επιχειρηματικής ενσωμάτωσης υψηλής τεχνολογίας, παραγωγή και πωλήσεις των βουρτσών. Το καταχωρημένο κεφάλαιο είναι 5 εκατομμύρια yuan.
Η επιχείρηση είναι μια μονάδα μελών συμβουλίου «του εμπορικού επιμελητηρίου βιομηχανίας βουρτσών Anhui», και η επιχείρηση έχει περισσότερους από 100 εσωτερικούς και ξένους αγοραστές. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν κυρίως τέσσερις κατηγορίες: οι βιομηχανικές βούρτσες, πολιτικές βούρτσες, υγιεινή βουρτσίζουν και οικιακός καθαρισμός. Ευρέως χρησιμοποιημένος σε: οικιακός καθαρισμός, προσοχή ομορφιάς αυτοκινήτων, οδικός καθαρισμός, υλικός καθαρισμός, αφαίρεση σκουριάς και στίλβωση, όργανα, υφαντική εκτύπωση και βαφή των μηχανημάτων, των υποδημάτων δέρματος, της βιομηχανίας ηλεκτρονικής, των ανελκυστήρων και άλλων ενισχυτικών προϊόντων. Η επιχείρηση έχει εισαγάγει διάφορο ξένο εξοπλισμό και την τεχνολογία βούρτσα-παραγωγής. Με μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α, μπορούμε να αναπτύξουμε τα προϊόντα βουρτσών από μας σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών. Και είναι εξοπλισμένο με μια επαγγελματική οργάνωση ποιοτικής επιθεώρησης βουρτσών που απονέμεται από το επαρχιακό κέντρο επιθεώρησης. Η επιχείρηση έχει αναπτύξει περισσότερα από 10 κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα βουρτσών. Και εξοπλισμένος με μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων εσωτερικού και εξωτερικού εμπορίου. Τα προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές όπως η Ευρώπη, η Αμερική, η Μέση Ανατολή και η Νοτιοανατολική Ασία. Τα προϊόντα ευνοούνται από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Η επιχείρηση εμμένει στην εταιρική φιλοσοφία «λαϊκού, πελάτης πρώτα», εμμένει στην αρχή παραγωγής και διαχείρισης «της υπογράμμισης της ποιότητας, εστίαση στη βελτίωση, να τονίσει την ακεραιότητα, και τα εμπορικά σήματα οικοδόμησης», και καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες να δημιουργήσει τα προϊόντα βουρτσών, και συνεργάζεται χέρι-χέρι με τους νέους και παλαιούς πελάτες για να δημιουργήσει το καλύτερο μέλλον. Δημιουργήστε έναν λαμπρότερο αύριο!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Anhui Qianshan Yongxing Special Brush Co., Ltd Anhui Qianshan Yongxing Special Brush Co., Ltd Anhui Qianshan Yongxing Special Brush Co., Ltd Anhui Qianshan Yongxing Special Brush Co., Ltd Anhui Qianshan Yongxing Special Brush Co., Ltd
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : XS

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~300

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 80% - 90%